Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Ursea la a doua victorie consecutivă în Ligue 1 cu Nisa

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-ursea-fost-atacant-cu-peste-100-de-meciuri-la-petrolul-numit-antrenor-principal-al-echipei-nice-prima-reactie-a-romanului-19161266
adrian ursea

Nisa, formația franceză condusă de Adrian Ursea, a reușit a doua victorie consecutivă în Ligue 1, învingând miercuri seara penultima clasată Nimes, notează mediafax.

Românul Adrian Ursea și-a condus miercuri seara echipa spre o nouă victorie în campionatul francez, Nisa învingând miercuri seara pe teren propriu, în etapa a 28-a, pe penultima clasată în Ligue 1, Nimes.

Nisa a deschis scorul rapid, în minutul 4, prin Gouiri, cu un șut din preluare. A fost singura fază notabilă a reprizei. În partea secundă s-a jucat mai mult spre poartă, Nimes bifând prima ocazie în minutul 50, urmată imediat de golul egalizator, reușit de Landre.

Elevii lui Ursea au nimerit apoi bara în minutul 66, fiind imitați de oaspeți peste 8 minute, aceștia luând la țintă transversala. Golul victoriei gazdelor a venit în minutul 75, din piciorul lui Alexis Claude, care a șutat puternic din afara careului.

Nisa e acum pe locul 11, cu 35 de puncte departe de top 5, dar și în siguranță, având 10 puncte peste Nimes, aflată în zona periculoasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.