Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Vigheciu (PSD) îi atrage atenția primarului Ciprian Ciucu asupra situației școlilor din Sectorul 6: `Promisiuni? Cât încape. Fapte? Aproape zero`

captură facebook
Adrian Vigheciu

Peste mai puțin de o săptămână începe noul an școlar, iar subiectul ofertei educaționale, a infrastructurii și a siguranței copiilor în școli apare din nou foarte des pe agenda publică. Cât de pregătite sunt școlile? Cât de gravă este problema consumului de stupefiante în unitățile de învățământ și ce se poate face pentru a preîntâmpina tragedii și evenimente nedorite?

În cazul Sectorului 6 al Capitalei, aceste întrebări par a rămâne fără răspuns. Lucrurile au început să se agite în urma unui material video publicat de Adrian Vigheciu, fost city manager al S6 și actualmente consilier general din partea PSD.

Clipul este însoțit de un atac la adresa administrației locale a Sectorului 6 și a lui Ciprian Ciucu:

„V-ați pregătit pentru școală? Pentru că, în Sectorul 6, școala nu s-a pregătit pentru dumneavoastră. Am vizitat câteva școli din sector, pentru a mă lămuri cum stăm cu recolta de investiții europene și modernizări. Promisiuni? Cât încape. Fapte? Aproape zero. Motive? Nu știm. Scuze? Fără număr. Iată cum am putea rezuma preocuparea primarului Ciucu asupra unuia dintre cele mai importante domenii din viața societății: educația și infrastructura școlară.”

Mai jos, puteți urmări imaginile filmate în mai multe școli și licee din Sectorul 6 al Capitalei:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.