Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, despre 'bilețelul roz' cu Tăriceanu: Udrea avea o copie

saftoiu basescu

La începutul anului 2007, Elena Udrea dezvăluia că preşedintele Băsescu a primit de la fostul premier Tăriceanu un „bileţel roz” în care acesta îi cerea şefului statului să-l ajute cu dosarul omului de afaceri Dinu Patriciu.

Adriana Saftoiu a declarat, duminica, intr-un interviu la ProTV, ca subiectul biletelul roz arata un 'santaj'.

"Subiectul in sine arata un lucru pe care sunt convinsa ca il practica si altii: santajul. Acest biletel, in mai 2005, trebuia sa fie la fel de revoltator ca in ianuarie 2007. Cu atat mai mult cu cat in august presedintele il acuza pe Tariceanu ca nu renunta la functia de presedinte din cauza prieteniei cu Dinu Patriciu, au fost surprinsi jucand table s.a.m.d. Era mult mai logic sa vii sa sustii atunci ca Tariceanu, datorita prieteniei cu Dinu Patriciu, i-a cerut presedintelui o interventie ilegala la Parchet. E o metoda de care eu in ultimii 10 ani am mai auzit si tare mi-e teama ca se mai intampla si la alte case. Ne suparam cand cineva ne spune ca se intampla, dar nu e bine nici ca aflam", a spus Saftoiu, potrivit sursei citate.

Intrebata de ce nu gasea nimeni biletelul, aceasta a declarat: "Pentru ca a fost arhivat de catre Renate Weber, care era consilier juridic si atat tot. A fost pur si simplu arhivat (...) Habar nu aveam ca exista o copie, chiar credeam povestea ca Elena si-a amintit de continut, dar de fapt Elena Udrea avea o copie"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.