Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, după remanierea lui Vlad Voiculescu: Toate coalițiile s-au dus la naiba cu decizii de genul acesta

Digi24
adriana saftoiu

Fost deputat PNL și consilier prezidențial, Adriana Săftoiu consideră că remanierea lui Vlad Voiculescu fără acordul USR PLUS este genul de decizie care a făcut ca toate coalițiile din ultimii 30 de ani să se destrame.

„Cred că sunt toți in vortex politic. Doar luni Ludovic Orban spunea că "răspunderea politică pentru menținerea lui Voiculescu în funcție aparține în exclusivitate USR PLUS” și cerea colegilor de partid să se controleze când ii cer demisia lui V Voiculescu. Și avea sens. Teoretic, orice prim ministru poate să decidă o demitere, dar, practic, într-o coaliție se presupune că se discută asemenea decizii cu partenerii de coaliție pentru a minimaliza efectele. Toate coalițiile s-au dus la naiba cu decizii de genul acesta unilateral. Chiar dacă vor găsi motive "publice" să se justifice de ce mai rămân la guvernare, bomba doar ticăie. Să ne dorim să nu explodeze intr-un context pandemic care oricum e minat indiferent de această coaliție care e mai degrabă o mezalianță.

Am trăit asemenea păcăleli și in CDR si în Alianța DA. Când începe dezastrul, nimeni nu îl mai poate opri si rezultatele s-au văzut. Doar e de privit istoria ultimilor 30 de ani în coaliții și decizii de tipul "eu decid și voi vă supuneți". Nimeni din cei care au crezut că sunt protejați de o funcție deținută pe moment nu a ieșit bine, unii au și dispărut, alții de abia mai răsuflă. Tragi linia și tărișoara e tot praf”, a scris Adriana Săftoiu.

Citește și: Rareș Bogdan: Unii din coaliție au crezut greșit că sunt 3 premieri / Florin Cîțu este susținut total de Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.