Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrien Rabiot dorește să se transfere la FC Barcelona, fiind gata să aștepte un an pentru a ajunge gratis pe Camp Nou

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Mijlocașul Adrien Rabiot (22 de ani) face tot posibilul pentru a se transfera la FC Barcelona şi e gata să aştepte un an pentru a ajunge gratis, din postura de jucător liber de contract, pe Camp Nou, informează Mediafax.

Mijlocaşul central francez este unul dintre preferaţii şeicului Nasser Al Khelaifi, care i-a oferit prelungirea înţelegerii care expiră în 2019, dar Rabiot a spus un "NU" răspicat. Motivul? Ţinta francezului este, conform presei spaniole, transferul la Barcelona, chiar dacă Robert Fernandez, omul care s-a interesat de el, a plecat din funcţia de secretar tehnic al clubului blaugrana.

Vezi și: Jucătoarele românce Irina Begu și Mihaela Buzărnescu s-au calificat luni în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul Premier de la Eastbourne

Întrebat dacă va juca la PSG şi din sezonul următor, când va fi antrenat de Tomas Tuchel, Rabiot a răspuns enigmativ: "Nu ştiu, vom vedea", a transmis Rabiot, care i-a indicat lui Al Khelaifi că ar fi bine să se aşeze la masa negocierilor cu omologii de la Barcelona. Dacă cele două părţi nu bat palma, francezul ar fi dispus să aştepte un an, iar în vara viitoare să ajungă în Spania liber de contract şi nu ar fi exclus să semneze încă din această iarnă, când intră în ultimele şase luni ale înţelegerii cu PSG.

Cotat la 50 de milioane de euro, Rabiot a fost crescut de PSG, iar în ultimul sezon a marcat cinci goluri în 42 de meciuri. Totuşi, nu a fost suficient pentru ca Didier Deschamps să-l includă în lotul Franţei pentru Cupa Mondială din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.