Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adversare din Ungaria şi Austria pentru SCM Craiova şi HC Zalău în turul III al Cupei EHF la handbal

minge handbal

Echipa de handbal feminin SCM Craiova va întâlni echipa ungară DVSC Debrecen, iar HC Zalău pe Hypo Viena, în turul III al Cupei EHF, potrivit tragerii la sorţi de marţi, de la Viena. SCM Craiova a intrat în competiţie direct în turul III şi va juca în compania formaţiei Debrecen, la care evoluează şi internaţionala Mădălina Zamfirescu, în 11-12 noiembrie pe teren propriu, respectiv o săptămână mai târziu în deplasare.

La aceleaşi date, HC Zalău se va duela cu campioana Austriei, Hypo Viena, într-o confruntare dificilă pentru echipa lui Gheorghe Tadici, având în vedere că adversara a evoluat în preliminariile Ligii Campionilor. Manşa tur va avea loc la Viena, iar returul la Zalău. HC Zalău a eliminat în turul II formaţia turcă Ankara BSK. Alte două echipe româneşti – CSM Roman şi Dunărea Brăila – au pierdut în turul II, ratând faza următoare.

Meciurile din turul III vor avea loc în 11-12 noiembrie, respectiv 18-19 noiembrie, iar câştigătoarea se va califica în faza grupelor, cu partide programate începând cu data de 6 sau 7 ianuarie 2018. România mai este reprezentată în competiţiile continentale de campioana en-titre, CSM Bucureşti, în grupa A a Ligii Campionilor, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.