Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Internațional 'Avram Iancu' Cluj anunță reluarea zborurilor către destinații din Franța și Italia

Inquam Photos/Raul Stef
Inquam aeroport Cluj

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj anunță reluarea, de marți, a zborurilor către destinații din Franța și Italia. Acestea sunt operate de compania Wizz Air, potrivit Mediafax.

Destinațiile către care se reiau cursele sunt Paris - Beauvais, Lyon (Franța) și Milano - Bergamo, Bologna, Roma - Ciampino, Bari și Veneția - Treviso (Italia).

Astfel, zborurile către Paris - Beauvais vor avea 6 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică, iar cele către Lyon 2 frecvențe/ săptamână, în zilele de luni și vineri.

Cursele către Milano - Bergamo sunt programate cu 5 frecvențe/ săptămână, în zilele zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică iar spre Bologna cu 4 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

De asemenea, zborurile spre Roma - Ciampino vr avea 3 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică, spre Bari - 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică iar spre Veneția - Treviso un număr de 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni și vineri.

Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe site-ul companiei sau la agențiile de ticketing.

Pasagerii sunt rugați să se prezinte la aeroport cu 3 ore înainte de zborul programat, având în vedere măsurile obligatorii trebuie respectate pentru limitarea răspândirii COVID -19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.