Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AFACERE CU MORȚII de coronavirus: sume EXORBITANTE cerute de o firmă din Lugoj - MORT pus în PUNGĂ cu cearșaful MURDAR și plin de sânge la gât

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Afacere în plină pandemie de coronavirus. Spitalul din Lugoj a încheiat contract cu o firmă care deține un TIR frigorific unde sunt depozitați morții de coronavirus. Cei care scot însă sume exorbitante din buzunar sunt chiar urmașii oamenilor. Iar morții sunt batjocoriți dincolo de orice limită, fiind aruncați mai rău ca niște deșeuri.

Citește și: Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern: Acum, liber la hatereală

De la spital li s-a spus că decedatul a fost predat unei firme de pompe funebre, care are un TIR în curtea spitalului.

Acolo, într-adevăr, au găsit o remorcă de TIR neînmatriculată, înconjurată de mormane de gunoaie. La nivel declarativ, remorca ar aparține unei firme de pompe funebre. Însă, din scripte reiese că aparține unei firme care are activitate în domeniul alimentației publice, respectiv restaurante/catering. Sau cine știe.

Pentru faptul că au ținut cadavrul în remorcă 14 ore, angajații firmei SC Bom Mecanica SRL le-au cerut aparținătorilor 1.200 de lei (foto factura), scrie Ziar de Hunedoara.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.