Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacere pe timp de criză - Un lanţ hotelier de lux a conceput un pachet 'COVID-19': Ce primesc clienții cu foarte mulți bani

afacere

Un lanţ hotelier de lux elveţian a conceput un pachet „COVID-19” care le oferă clienţilor cu foarte mulţi bani apartamente de carantină de lux, în care li se oferă mâncare şi servicii medicale, inclusiv teste antivirus, scrie Bloomberg.

Apartamentele de carantină ale hotelurilor din Zurich, Zug şi Lucerna sunt disponibile pentru sume care încep de la 200 de franci elveţieni până la 800 de franci pe zi, a declarat Alexander Hübner, cofondatorul şi directorul executiv al Le Bijou Hotel & Resort Management AG, pentru Bloomberg.

Hübner a declarat că Le Bijou s-a asociat cu un spital privat elveţian pentru a oferi oaspeţilor de două ori pe zi vizite medicale realizate de asistenţi medicali pentru o sumă suplimentară de 800 de franci pe zi sau chiar un test de coronavirus în cameră pentru 500 de franci.

Gigi Becali vrea să dea bani ca să salveze România: 'Nu cu Mercedes să plecăm de pe loc, dar măcar cu Audi să plecăm, dar nu cu Trabantul'

De la lansarea pachetului, săptămâna trecută, compania a înregistrat cinci rezervări pentru noul serviciu Covid-19. Le Bijou are 42 de unităţi în total, iar aproximativ jumătate sunt ocupate de oaspeţi în acest moment, a spus el.

Toate unităţile pot funcţiona fără personal, inclusiv în ceea ce priveşte check-in-ul. Astfel încât clienţii au opţiunea de a rămâne complet izolaţi dacă doresc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.