Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerile românești au înflorit în Mexic: Amber este cea mai mare investiție!

facebook
Ieri, ambasadorul României H.E.  Marius-Gabriel Lazurca a vizitat studioul companiei Amber din Guadalajara, pe seama relațiilor economice înfloritoare dintre Mexic și România.  Potrivit datelor furnizate de Răzvan Pîrcălăbescu, șeful Biroului Economic și Comercial din cadrul Ambasadei României în Mexic, Amber este cea mai mare investiție românească din Mexic, aceasta a fost realizată în anul 2020, iar studioul are în componența sa aproximativ 200 de angajați, iar la nivel internațional peste 750.
Amber Mexico are mai multe domenii de expertiză, printre care 2D Art, Development și QA iar în prezent, echipa din Guadalajara lucrează la un joc mobil neanunțat, bazat pe una dintre cele mai iconice francize din istoria jocurilor video.
Ambasadorul Marius Lazurca a decalarat: "Am vizitat azi reprezentanța mexicană, localizată în Guadalajara, a companiei românești Amber. Am fost o experiență extraordinară. Infrastructura tehnică de ultimă oră, excelența personalului, calitatea proiectelor, energia și dinamismul evidente la tot pasul m-au convins de viitorul internațional al Amber. Sper ca și alte companii românești, din domeniul tehnologiei sau din alte sectoare, să urmeze exemplul Amber și să își crească amprenta internațională. România poate mai mult, iar Amber a demonstrat-o cu prisosință."
În același parcurs al dezvoltării și pătrunderii pe piața Mexicului, Președintele Romanian Game Developers Association și director al Amber, Cătălin Butnariu împreună cu reprezentanții ambasadei de la Ciudad de Mexico vor participa la cel mai mare eveniment de videogaming din America Latină organizat cu sprijinul DEL UE, unde România este partener principal al proiectului.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.