Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerist brazilian, arestat pentru violarea unui băiat de 12 ani din Bihor. Bărbatul ajuta copiii săraci

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Antonio Faccin, un om de afaceri brazilian care se ocupă cu comercializarea ciupercilor a fost arestat preventiv la Judecătoria Beiuş şi este anchetat pentru viol în formă continuată asupra unui minor, după ce ar fi abuzat sexual un băiat în vârstă de 12 ani.

Bărbatul, în vârstă de 61 ani, ar fi comis faptele în cursul lunii septembrie 2023, în două date diferite, în timp ce se afla împreună cu copilul în localitatea Talpoş, comuna Batăr, scrie Ebihoreanul.

„Inculpatul, în autoturismul său personal, prin constrângere psihică şi profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima voinţa, a încercat să întreţină cu persoana vătămată, minor în vârstă de 12 ani, un act sexual anal şi apoi a întreţinut cu minorul un act sexual oral", a transmis Parchetul Judecătoriei Sibiu.

Agresorul s-a stabilit de aproape un deceniu în zona Beiuşului, unde se ocupă de colectarea şi comercializarea ciupercilor proaspete și este cunoscut în comunităţile de romi din zonă, unde s-a făcut remarcat prin donaţii făcute copiilor din familiile nevoiaşe, fără ca până acum să fi avut vreo reclamaţie pentru comportament inadecvat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.