Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Străinii își iau gâtul în România - După bătaia criminală între afganii din Timișoara, un nepalez și-a atacat prietenii cu toporul la Cluj

politia nu treceti

Un scandal a avut loc, în municipiul Cluj-Napoca, într-un imobil locuit de 14 cetăţeni nepalezi, iar un bărbat a fost reţinut după ce a agresat trei conaţionali cu un topor. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, autorităţile au fost anunţate, miercuri, printr-un apel la 112, despre faptul că pe strada Hameiului din Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie între cetăţeni străini.

"Din cercetări a rezultat că, în jurul orei 05.00, într-un imobil locuit de 14 cetăţeni nepalezi a avut loc un conflict în care suspectul K.T.B. s-a înarmat cu un topor şi i-a aplicat lovituri la nivelul capului victimei T.B. Apoi, K.T.B. a coborât la demisolul imobilului şi l-a lovit în zona capului pe R.B.K.. În continuare, S.S. l-a prins de mâini pe agresor, iar apoi cei doi s-au dezechilibrat şi au căzut, moment în care S.S. a fost lovit şi el cu toporul în zona lobului urechii stângi”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au decis, având în vedere comportamentul auto agresiv din perioada petrecută în Centrul de Reţiere şi Arestare Preventivă al IPJ Sălaj, să sesizeze, joi, Tribunalul Cluj, cu propunere de internare medicală provizorie.

Crimă între afganii din Timișoara

Doi migranţi au fost înjunghiaţi pe o stradă din Timişoara, în apropierea Gării de Nord, după o încăierare între două grupuri de migranţi. Potrivit martorilor, scandalul a izbucnit pe malul Canalului Bega, pe Splaiul Nicolae Titulescu. Acolo, mai mulţi migranţi s-au încăierat, iar doi afgani au fost înjunghiaţi. Aceştia au reuşit să fugă până pe Bulevardul Dragalina unde, din cauza rănilor, s-au prăbuşit.

Cei doi răniţi au fost duşi la spital, însă unul dintre ei a murit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.