Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afirmația Rusiei că Ucraina angajează cetățeni tadjici este contrazisă de către Tadjikistan

tADJIKISTAN

Ministerul de Externe al Tadjikistanului a respins sâmbătă afirmaţia lui Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, potrivit căruia Ambasada Ucrainei din capitala Tadjikistanului ar recruta mercenari pentru a lupta împotriva Rusiei, relatează Reuters, citat de news.ro.

"Observăm că această afirmaţie a oficialului rus nu are nicio bază", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe tadjik, Şohin Samadi, citat de agenţiile de presă ruse.

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev, un aliat cheie al preşedintelui Vladimir Putin, a declarat miercuri, fără a furniza dovezi, că "serviciile speciale ucrainene" se află în spatele atacului de la concertul de luna trecută din apropierea Moscovei şi că ambasada ucraineană din Tadjikistan recrutează luptători, a relatat presa de stat.

Ucraina a negat că ar avea vreo legătură cu atacul care a provocat moartea a cel puţin 144 de persoane, iar Statele Unite au declarat că militanţii Statului Islamic, care au revendicat atacul, poartă singura responsabilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.