Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afirmaţii uluitoare ale unui deputat PMP: L-a făcut PROST pe fratele lui Traian Băsescu

basescu lacrimi

Afirmaţii uluitoare în direct la România TV. Un deputat din Partidul Mişcarea Populară l-a jignit chiar pe fratele şefului formaţiunii, Traian Băsescu. Corneliu Bichineţ s-a referit la faptul că Sebastian Ghiţă a fost capturat de autorităţi după ce a fost filat fratele său şi a trimis discuţia către Mircea Băsescu şi fostul preşedinte. Mircea Băsescu e acum în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat într-un proces cu un clan interlop.

Citeşte şi: Traian Băsescu dă SEMNALUL și anunță SFÂRȘITUL: 'Eu nu mai am dreptul să tac'

Bichineţ a declarat la RTV, referindu-se la prinderea lui Sebastian Ghiţă, că ”orice om puternic din ţara asta are un frate prost” şi că la fel i s-a întâmplat şi unuia mai bun şi mai valoros decât Ghiţă, respectiv lui Traian Băsescu, preşedintele partidului din care el face parte.

”Indiferent ce o fi făcut, omul ăsta, Sebastian Ghiţă este depozitarul unor adevăruri care interesează pe toată lumea, de la ultimul ţăran până la preşedintele ţării. Credeţi că a plecat din ţară de prost? A plecat ca să trăiască şi a ales Serbia. Din punctul meu de vedere, a ales foarte bine, iar cei care încearcă să îl hărţuiască şi probabil că îl manevrează ştiu foarte bine de la început unde a fost. Şi acum să îl aducă acasă frumos, să îl îmbrace în ţinută corespunzătoare”, a spus Bichineţ.

Citeşte şi: Klaus Iohannis poate juca ROL - CHEIE pentru Sebastian Ghiță: Ce spune Traian Băsescu

Deputatul PMP s-a referit şi la caputurarea lui Ghiţă: ”Orice om puternic din ţara asta, şi Ghiţă e un om puternic şi inteligent, fără să îl fac erou, are un frate prost. Aşa i s-a întâmplat din nefericire unuia şi mai bun şi mai valoros decât Ghiţă, domnului Băsescu, preşedintele partidului meu. Nu i-au făcut toţi din jur rău cât i-a făcut din greşeală fratele său. Aşa s-a întâmplat şi cu Ghiţă”, a încheiat Bichineţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.