Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aflată la un pas de dezastru, și Suedia recomandă vaccinul de la AstraZeneca şi pentru persoanele de peste 65 de ani

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccin astrazeneca

Suedia a extins joi recomandarea de administrare a vaccinului anti-COVID-19 de la AstraZeneca/Oxford şi la persoanele de peste 65 de ani, transmite Reuters, citând Agenţia Naţională de Sănătate.

Autorităţile suedeze nu recomandaseră anterior acest vaccin în cazul vârstnicilor, invocând o lipsă de date pentru această categorie, scrie agerpres.ro.

Citește și: Numire dubioasă făcută de USR în funcția de subprefect al județului Alba: Fost șef de post de poliție cu diplomă de la o ‘universitate’ desființată

'Există studii noi, din Anglia şi Scoţia de exemplu, care arată că vaccinul de la AstraZeneca oferă o foarte bună protecţie la aceste grupe de vârstă', a declarat joi Sara Byfors, din cadrul Agenţiei Naţionale de Sănătate, într-o conferinţă de presă.

Suedia, care a evitat să impună măsuri stricte în timpul pandemiei, a raportat joi 4.838 de cazuri noi de infectare şi 13 decese, al căror total a ajuns la 12.977.

Citește și: Cristoiu: ‘Respingerea dosarului 10 august convine tuturor celor care conduc România de azi. Dacă jandarmii din noul regim n-ar fi duri, demonstrații ar putea da năvală în Guvernul Cîțu’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.