Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AFM a aprobat noi dosare de finanţare în programele 'Rabla Clasic' şi 'Rabla Plus'

finantare.ro
Rabla

AFM a aprobat noi dosare de finanţare în programele 'Rabla Clasic' şi 'Rabla Plus'

Un număr de 359 de dosare de finanţare, în valoare de peste 8,74 milioane de lei, au fost aprobate pentru programele "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus", informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.

Conform instituţiei, în Programul "Rabla Clasic" au fost aprobate 354 dosare noi pentru 517 de autovehicule şi 41 motociclete, în valoare de 8,32 milioane de lei. De asemenea, au fost admise şase contestaţii pentru şase autovehicule, în cuantum de 96.000 de lei.

În cadrul programului "Rabla Plus" a fost publicată o nouă listă care conţine cinci dosare acceptate pentru zece ecotichete, în valoare de 421.000 de lei. În acelaşi timp, au fost aprobate cinci contestaţii pentru 19 ecotichete, în valoare de 1,083 milioane de lei.

Pe de altă parte, referitor la Programul "Iluminat Public - sesiunea 19 august 2022", a fost publicată o nouă listă conţinând o contestaţie aprobată, depusă de oraşul Ştefăneşti, judeţul Argeş, în cuantum de 1.179.652,16 lei.

AFM precizează că listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul instituţiei, la secţiunile aferente programelor "Rabla Clasic", "Rabla Plus" şi "Iluminat public".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.