Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenția de stat din Coreea de Nord anunță: Kim Jong Un nu îi va oferi nimic lui Donald Trump fără a primi ceva în schimb

AP
Kim Trump

Coreea de Nord nu va oferi nimic președintelui american Donald Trump fără a primi ceva în schimb, se arată într-un comunicat publicat luni de agenția de stat KCNA, citată de site-ul agenției Reuters, potrivit Mediafax.

Coreea de Nord nu este interesată de un summit "inutil", se arată în comunicat, care a fost semnat de consilierul Ministerului nord-coreean de Externe, Kim Kye Gwan.

"Dacă Statele Unite nu vor să renunțe la dialogul cu noi, ar trebui să ia o decizie în privința retragerii politicii ostile prin care ne percep ca pe un inamic", se mai arată în comunicat.

Președintele american Donald Trump i-a transmis duminică liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, că tonul ofensator la adresa lui Joseph Biden este o abordare exagerată.

Kim Jong Un a fost surprins luni, pentru a doua oară în ultimele trei zile, în timp ce monitoriza efectuarea exercițiilor militare aeriene de către forțele nord-coreene, confrom agenției locale de știri KCNA, într-un demers ce sfidează decizia Statelor Unite și a Coreei de Sud de a amâna o serie de astfel de exerciții pentru a stimula reluarea și avansarea discuțiilor pe tema denuclearizării cu regimul de la Phenian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.