Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenția Didier lansează o platformă online pentru promovarea produselor, gratuit, de către producătorii români de alimente

produse-traditionale

Agenţia Didier pune la dispoziţia producătorilor de alimente din România o platformă online prin intermediul căreia îşi pot promova produsele şi serviciile fără costuri, pentru o perioadă de trei luni, potrivit unui comunicat de presă remis marţi AGERPRES.

Reprezentanţii agenţiei îşi propun să sprijine mediul de business din România şi să ajungă la consumatori pe această cale, cu informaţii utile şi soluţii adaptate acestor vremuri, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Radu Tudor recționează după declarațiile președintelui: Bunicii noştri au stat în tranșee ani de zile

"Platforma www.agroindustria.ro, aflată în portofoliul agenţiei Didier, a fost creată cu scopul de a informa corect şi obiectiv despre mediul de business din România, cu accent pe agricultură şi industrie alimentară. Începând cu data de 25 martie 2020, www.agroindustria.ro va publica gratuit toate comunicatele şi informările primite la adresa de e-mail info@agroindustria.ro, din partea companiilor care asigură necesarul zilnic de hrană al românilor", se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii agenţiei Didier îndeamnă companiile să nu renunţe la marketing şi comunicare în această perioadă, chiar dacă sunt focusate mai mult pe producţie şi pe salvarea business-ului în contextul unei posibile crize economice.

Citește și: VIDEO: Mărturia înfiorătoare a unui medic: ‘Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară’

"Ne implicăm pentru companiile mici şi medii cu capital românesc şi asigurăm în aceste trei luni consiliere pentru conceperea şi transmiterea informaţiilor despre: calitatea produselor fabricate şi comercializate; implementarea unor măsuri de protecţie a angajaţilor, a consumatorilor şi de siguranţă alimentară; posibilităţile de cumpărare a alimentelor prin comandă telefonică; deschiderea, funcţionarea şi adaptarea magazinelor online; servicii de livrare la domiciliu; investiţii realizate şi sprijinul acordat în lupta împotriva COVID-19", se mai precizează în comunicat.

Didier este o agentie full service independentă care oferă servicii integrate de marketing şi comunicare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.