Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală: 'Mărfuri susceptibile de contrafacere, de aproape 306.000 de lei, reţinute de inspectorii vamali'

antena3.ro
anaf

Inspectorii vamali constănţeni au reţinut mărfuri susceptibile de contrafacere în valoare de aproximativ 306.000 de lei, informează luni Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

"În data de 16 martie 2022, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul social în Bucureşti, au reţinut 1.560 de bucăţi diverse bunuri (ceasuri smart, aspiratoare, filtre aer, camere auto, căşti audio etc.) susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca Xiaomi. Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 306.000 lei", potrivit unui comunicat al ANAF, remis AGERPRES.

Conform prevederilor Regulamentului UE nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun, potrivit Agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.