Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă recrutarea a 800 de persoane care să lucreze în agricultură în Spania

anofm

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă organizarea de selecţii pentru recrutarea a 800 de persoane care să lucreze în agricultură în Spania, cu un salariu de 40,43 de euro brut pe zi.

Potrivit ANOFM, recrutările sunt pentru SUREXPORT Compania Agraria SL, Spania, iar durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni, cu data estimată de începere  15 februarie şi salariul de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar, anunță News.ro.

Citește și: Va 'rupe' tot: Un GIGANT global lasă restul Europei pentru România - Investiție colosală

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână, împărţite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă (aceasta poate să nu coincidă cu duminica). Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli.

Înscrierile au loc până în 10 decembrie, iar dosarul pentru înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copie CI sau BI, CV Europass în limba română, adeverinţă medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă”. Selecţiile se vor desfăşura în perioada 11 – 15 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.