Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, anunț privind finanțarea proiectelor cu fonduri europene

facebook.com
lobby bani

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a anunţat, vineri, prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor pentru componenta „Dezvoltarea şi modernizarea unor capacităţi de procesare şi de comercializare a produselor agricole” până în data de 28 februarie.

Componenta face parte din cadrul Submăsurii 4.2 - Investiţii pentru procesarea/ marketingul produselor agricole, aria de aplicabilitate – naţional, inclusiv teritoriul ITI - Delta Dunării din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR).

”Prelungirea termenului de depunere a fost făcută în urma deciziei Autorităţii de Management pentru PNDR, proiectele care vizează această componentă putând fi depuse până în data de 28 februarie 2019, ora 16.00”, se arată în comunicat.

Această hotărâre a fost luată în urma solicitărilor mai multor potenţiali beneficiari, fiind vorba de proiecte cu o complexitate deosebită care necesită un timp suplimentar pentru întocmirea documentaţiei, potrivit AFIR.

Totodată, AFIR a anunţat că primirea cererilor de finanţare pentru componenta „Crearea de noi unităţi de procesare a produselor agricole” s-a încheiat, conform anunţului iniţial, în 31 ianuarie, deşi, dintr-o eroare a sistemului informatic, pe pagina web AFIR au apărut ca fiind prelungite ambele componente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.