Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agentul lui Granit Xhaka spune că s-a înțeles cu Hertha pentru transferul mijlocașului de la Arsenal

descopera.ro
fotbal minge

Jose Noguera, impresarul fotbalistului Granit Xhaka, de la Arsenal, a anunțat că a ajuns la un acord cu formația germană Hertha Berlin pentru transferul mijlocașului de 27 de ani.

Agentul jucătorului elvețian spune că mai trebuie stabilită doar suma de transfer pe care Hertha Berlin o va plăti celor de la Arsenal pentru mutarea care ar urma să aibă loc în ianuarie.

"Uitați, o să spun direct și sincer. Ne-am înțeles cu Hertha și (n.r. - jucătorul) vrea să meargă la Berlin. L-am anunțat pe șeful lui Arsenal, Raul Sanllehi, dar și pe directorul sportiv Edu și pe noul antrenor Mikel Arteta. Arsenal a fost informată de toți pașii, iar jucătorul și Hertha s-au înțeles. Mai rămâne de stabilit între cluburi suma de transfer", a declarat Noguera, potrivit Sky Sports.

Citește și: Marcel Vela reacționează, după ce a fost acuzat că încearcă MUȘAMALIZAREA accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, nașul fiicei sale

Granit Xhaka evoluează la Arsenal din 2016, după transferul de la Borussia Monchengladbach, pentru 45 de milione de euro. Pentru o scurtă perioadă din acest sezon, elvețianul a fost căpitanul formației londoneze, însă, în urma unui conflict cu fanii echipei, el a pierdut banderola.

În acest sezon, Xhaka a jucat în 16 partide la Arsenal, reușind o pasă decisivă. Elvețianul a fost titular joi, în meciul cu Bournemouth, scor 1-1, în care a fost consemnat debutul lui Mikel Arteta pe banca tehnică a londonezilor.

Hertha Berlin, potențiala destinație a lui Xhaka, este condusă din noiembrie de Jurgen Klinsmann, cel care a fost selecționer al Germaniei. Formația din capitală ocupă locul 12 în Bundesliga, cu 19 puncte acumulate în primele 17 runde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.