DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

AGERPRES răspunde comportamentului neprofesionist manifestat de către un jurnalist

image001

Acesta a făcut public, pe reţeaua de socializare Facebook, conţinutul unei ştiri AGERPRES aflată în fluxul de ştiri dedicat abonaţilor, flux care în mod normal este achiziţionat contra cost de către clienţii Agenţiei.

AGERPRES, ca instituţie cu un rol important în susţinerea şi promovarea corectitudinii în mass-media, susţine încetarea acestor practici ce contravin Codului Deontologic al jurnalistului. Preluarea şi difuzarea unor materiale de presă asupra cărora nu există drepturi nu reprezintă în niciun caz o modalitate de a ne arăta respectul faţă de munca altor colegi din presă. Respectarea profesiei, a colegilor, cât şi a efortului depus de către aceştia în activitatea întreprinsă este o condiţie de bază pentru evoluţia nepătată a mass-media româneşti.

În speranţa că astfel de evenimente negative nu vor mai apărea, AGERPRES îşi rezervă dreptul de a semnala orice abateri de la normele în vigoare şi invită Mediafax să îşi manifeste interesul pentru materialele de presă furnizate de Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, prin achiziţionarea unui abonament la fluxurile noastre de ştiri (contact: marketing@agerpres.ro).

Despre AGERPRES

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informaţii echilibrate, cu caracter imparţial şi de a fi principala sursă de informare pentru cetăţenii şi instituţiile din țară, dar şi cea mai importantă sursă de ştiri despre România, în exterior. Din 1927, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. 

Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, cât şi fluxul documentare.

Pentru mai multe informaţii:

Biroul Comunicare si Relaţii Internaţionale

e-mail: comunicare@agerpres.ro 

Tel: 021.207.61.47

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.