Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomeraţie la graniţă. Coadă de opt kilometri la ieșirea din țară, la frontiera Giurgiu-Ruse

agerpres.ro
coada tiruri frontiera

TIR-urile care aşteaptă ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează o coadă de aproximativ 8 kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu şi pot fi văzute până în apropiere de localitatea Daia, iar timpul de aşteptare pentru efectuarea formalităţilor la frontieră este de 90 de minute.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu pe sensul de ieşire din ţară s-a prezentat un număr mare de camioane într-un interval scurt de timp, ceea ce a dus la formarea de cozi. Astfel, camioanele care aşteaptă efectuarea formalităţilor de frontieră la ieşirea din România au de aşteptat 90 de minute, iar cele care intră în ţară, 40 de minute. La autoturisme timpii de aşteptare atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de 20 de minute', a declarat marţi, pentru COVID-19, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Andreea Bicu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

În ultimele 24 de ore s-au prezentat la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu un număr de 1.340 de camioane, iar pe sensul de intrare un număr de 1.115 camioane.

Numărul autoturismelor care au ieşit din ţară în acelaşi interval de timp a ajuns la 520, iar al celor care au intrat în ţară a fost 215.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.