Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomerație pe Autostrada A1, între Sibiu și Râmnicu Vâlcea, și pe Valea Oltului: se circulă în coloană

wall-street.ro
masini

Circulația se desfășoară cu dificultate, fiind formate coloane de mașini, joi, pe DN 7 - Valea Oltului și pe Autostrada A 1 între Sibiu și Râmnicu-Vâlcea, valorile de trafic fiind ridicate.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joio după-amiaza pe autostrada A 1 Sibiu – Deva, la intersecția cu DN 7, în localitatea Boița, județul Sibiu se înregistrează valori ridicate de trafic, fiind formată o coloană de aproximativ 2 kilometri pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, pe DN 7 Vâlcea – Sibiu, se circulă în condiții de aglomerație în zona lucrărilor de pe tronsonul kilometric 246+500 metri și 251+25 metri, fiind formate coloane de mașini în localitatea Boița pe sensul de coborâre și în localitatea Lazaret pe direcția de urcare, potrivit Agerpres.

Șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei și să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă și să își păstreze calmul la volan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.