Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomeraţie pe drumul către munte! Trafic îngreunat pe DN1 - Se merge în coloană, cu 30 de km/oră

facebook.com
aglomeratie trafic

Poliția Română, prin Centrul Informatic, anunță că vineri (în jurul orei 11.00) se circulă în coloană în zona localității Comarnic, pe DN1. Totodată, în aceea zonă, nu se circulă cu o viteză mai mare de 20-30 de km pe oră, scrie Mediafax.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună întreruperea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi. În ceea ce priveşte fluenţa, valorile de trafic sunt în creştere pe DN 1 Ploieşti – Braşov ( Valea Prahovei), unde, între Frăsinet şi Comarnic, pe sensul de urcare, se circulă în coloană, cu o viteză de aproximativ 20 – 30 km/h”, anunță Poliția Română.

Citește și: Revoltă la Maternitatea Giulești, după ce internările au fost sistate:Nu suntem o țară în care oamenii să fie conștienți de importanța măsurilor minime

Pe de altă parte, pe celelalte artere principale, respectiv A1 Bucureşti – Piteşti, DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi A2 Bucureşti – Constanţa, nu sunt înregistrate probleme de fluenţă la această oră.

„Înainte de plecarea în călătorie, le recomandăm conducătorilor auto să-şi echipeze autovehiculul cu pneuri corespunzătoare, să se asigure că sistemele de climatizare şi dezaburire sunt funcţionale şi au o vizibilitate bună prin parbriz, lunetă şi geamuri laterale. Viteza trebuie adaptată condiţiilor meteo şi de drum, păstrând în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă”, mai transmit reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.