Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru (PSD), despre starea de urgență: PSD dorește ca măsurile economice să fie îndeplinite pe deplin și fără întârziere

aida caruceru deputat PSD

Deputatul PSD de București Aida Căruceru a declarat că, în aceste momente, Partidul Social Democrat își dorește ca măsurile referitoare la sprijinirea societăților comerciale afectate de criză să fie implementate pe deplin și fără întârziere și subliniează faptul că este nevoie de criterii clare pentru angajarea în sistemul sanitar, pentru a nu genera niciun fel de situații periculoase pentru pacienți.

“Mediul economic va fi puternic afectat de criză, iar măsurile de sprijinire a societăților comerciale trebuie adoptate complet și fără nicio întârziere. Președintele Iohannis a preluat o parte din măsurile economice și sociale pe care le-a propus PSD, iar asta este un lucru bun. Dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, pentru că acest decret este foarte util, dar este doar începutul din ceea ce trebuie să fie un amplu plan de redresare economică și socială. Măsurile de sprijin pentru firme să fie făcute transparent și nu pe criterii clientelare, iar achizițiile directe să fie publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, atât lista firmelor, cât și contractele pentru achizițiile directe”, a declarat Aida Căruceru.

Deputatul PSD de București a mai afirmat că angajările din sistemul medical trebuie să fie făcute pe criterii clare, pentru a nu genera situații periculoase în ceea ce privește grija față de pacienți. “Personalul medical este în prima linie și are nevoie de tot ajutorul. Angajările care se vor face trebuie să fie făcute pe criterii clare, pentru a nu aduce în spitale oameni care pot genera situații periculoase și pentru pacienți și pentru restul personalului medical”, a mai spus Aida Căruceru.

Ea a mai afirmat că Partidul Social Democrat va veghea cu maximă atenție ca restrângerile de drepturi fundamentale ale cetățenilor să nu depășească limitele date de situația actuală în care ne aflăm. “Libertățile românilor nu sunt negociabile, iar orice limitări trebuie să nu conducă la abuzuri”, mai susține deputatul social-democrat.

Vezi si: Se potolește epidemia în Italia? Datele din Lombardia, cea mai afectată regiune, arată încetinirea contagiunii cu COVID-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.