Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Air France şi KLM vor continua să opereze zboruri dinspre Bucureşti către Paris şi Amsterdam

avion air france

Operatorii aerieni Air France şi KLM vor continua să opereze zboruri dinspre Bucureşti către Paris şi Amsterdam, şi retur, se arată într-un comunicat al Grupului format din cele două companii, potrivit Agerpres.

Astfel, pasagerii români au la dispoziţie patru zboruri săptămânale ce leagă Bucureştiul de Paris şi două zboruri zilnice între Capitala României şi Amsterdam, asigurându-se în acest mod un minimum de conectivitate cu cele mai importante centre universitare şi de business.

Preţul biletelor de avion pornesc de la 130 euro (dus-întors) şi include condiţii flexibile de rezervare şi modificare a datei de călătorie.

De asemenea, KLM a introdus o nouă destinaţie în grila de zbor, din data de 10 decembrie, oferind două zboruri săptămânale pe ruta Amsterdam - Zanzibar.

Statul francez şi cel olandez deţin, fiecare, 14% din acţiunile Air France - KLM, un grup care este lider de piaţă pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa, ce oferă acces la o reţea care acoperă 314 de destinaţii în 116 ţări, prin companiile Air France, KLM Royal Dutch Airlines şi Transavia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.