Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajuns iar aliat cu Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Constantin explică ce a vrut să spună când l-a numit 'rebut politic'

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel constantin pro romania

Daniel Constantin a explicat vineri seara în direct la Digi 24, ce a vrut să spună când l-a făcut pe Călin Popescu Tăriceanu „rebut politic”. Constantin a afirmat că nu regretă termenul folosit și că menține tot ceea ce a afirmat, adică faptul că nu corespunde, dar că poate fi recuperat.

„Poate a înțeles lumea că am folosit acest termen în sensul peiorativ, ei bine nu este așa. Dacă că uitați la semantica acestui cuvânt din DEX acolo se spune așa, că rebut este un produs care nu corespunde condițiilor stabilite de standard, prin norme interne și că este un produs care poare fi recuperabil, ei bine, eu asta am vrut să spun, că din punctul meu de vedere așa l-au catalogat cetățenii la vot. Eu am spus că domnul Tăriceanu are șansa, poate, dacă iese de la guvernare, să fie reevaluat de către cetățeni. Eu nu vreau să-l încurc, dar trebuie să facă dânsul treaba asta, nu cred că trebuie sa-l ajutam noi!”.

Citește și: EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

Cât despre șansele pe care o eventuală alianță între PRO Romania și ALDE o are, Daniel Constantin a explicat că alăturarea îi va dăuna formațiunii lui Victor Ponta.

Citește și: Viorica Dăncilă i-a executat azi! Pe cine a dat afară din Guvern

„Eu îmi mențin poziția de atunci, nu am fost de-acord cu o alianță politică, s-a întâmplat una electorală, pentru susținerea unui candidat comun, vom vedea dacă se va merge mai departe. Eu în continuare voi susține chestiunea aceasta în partid, pentru că alianta cu ALDE nu cred că ne face bine. Nu vorbesc de oamenii de acolo, dar imaginea a ceea ce înseamnă ALDE este o imagine pe care oamenii nu o mai vor. Ca atare, dacă se va merge mai departe, cred că și PRO Romania va avea de suferit”, a explicat Daniel Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.