Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajuns ministru, Eduard Novak a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism

eduard novak

Noul ministru al Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a anunţat, miercuri, pe Instagram, că a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, potrivit Agerpres.

''În virtutea noilor mele responsabilităţi în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, mi-am înaintat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, un proiect de suflet, în care am investit şapte ani de muncă, pasiune şi încredere în viitorul acestui sport'', afirmă singurul campion paralimpic al României.

Citește și: Pacient confirmat cu coronavirus după ce s-a vaccinat împotriva virusului! Care este explicația

Novak a declarat marţi pentru AGERPRES că Federaţia Română de Ciclism va trebui să organizeze o Adunare Generală pentru alegerea noului preşedinte, statutul existent neprecizând că interimatul ar putea fi preluat de către o altă persoană din cadrul instituţiei.

Citește și: PSD face front comun cu AUR! Solicitarea lui Alexandru Rafila

"Statutul nostru este foarte vechi şi nu prevede nicio delegare a funcţiei sau ceva de genul acesta. După ultimele consultări cu avocaţii noştri, trebuie organizate alegeri pentru alegerea preşedintelui. După care alegerea membrilor federaţiei mai în primăvară, mai târziu. Aceasta este cea mai indicată soluţie, pentru că nu este prevăzut nimic în statut, nici prin demisie, delegare sau altceva", a declarat Novak.

Eduard Novak a preluat mandatul de ministru al Tineretului şi Sportului în guvernul Cîţu, la finalul anului trecut, la propunerea UDMR. El era preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism din 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.