Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al-Ahli l-a transferat pe fundașul brazilian Roger Ibanez de la AS Roma

transfermarkt
roger ibanez

Fundaşul internaţional brazilian Roger Ibanez, care a jucat în ultimele trei sezoane şi jumătate la AS Roma, îşi va continua cariera la Al-Alhi, în Arabia Saudită, cu care a semnat un contract pe patru ani, valabil până în 2027, au confirmat cele două cluburi, citate de agenţia EFE.

Detaliile financiare ale acestei tranzacţii nu au fost dezvăluite, însă presa italiană scrie că Al-Ahli a acceptat să plătească 30 de milioane de euro, inclusiv bonusuri, în schimbul fundaşului central în vârstă de 24 de ani, conform agerpres.

Roger Ibanez a disputat 149 de meciuri oficiale pentru AS Roma începând din sezonul 2019-2020, când gruparea "giallorossa'' l-a împrumutat de la Atalanta Bergamo, înainte de a-l transfera definitiv, în 2021.

Selecţionat de două ori în naţionala Braziliei, ultima oară în martie 2023, Ibanez va fi coechipier la Al-Ahli cu alţi cinci jucători recrutaţi în această vară din fotbalul european: ivorianul Franck Kessie (FC Barcelona), brazilianul Roberto Firmino (Liverpool), algerianul Riyad Mahrez (Manchester City), francezul Allan Saint-Maximin (Newcastle) şi portarul senegalez Edouard Mendy (Chelsea).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.