Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'AL DOILEA DIVORȚ': Laurențiu Reghecampf NU MAI VREA să fie impresariat de Anamaria Prodan și apelează la CEL MAI MARE adversar

impact.ro
Anamaria Prodan

Încă un scandal zbguduie cumplul Prodan - Reghecampf, care se află în plin proces de divorț. După ce Laurențiu Reghecampf și-a făcut o amantă pe care a și lăsat-o însărcinată conform presei, antrenorul a decis să pună capăt casniciei cu sexy impresara Anamaria Prodan, care, deși se aprope de vârsta de 50 de ani, încă fură privirile bărbaților.

Acum, pentru Anamaria Prodan vine o nouă lovitură. Conform GSP, antrenorul celor de la CSU Craiova este gata să renunțe la contractul de impresariat cu Anamaria și vrea să fie reprezentat de marele ei rival, Giovanni Becali.

„Discutam la telefon cu un avocat și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. Era Laurențiu Reghecampf! Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport!

I-am zis «Da, mă! Normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm». El a spus «Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm». El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.