Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea test efectuat de tenismenul Benoit Paire a ieşit negativ

SANADOR
testare covid

Al doilea test efectuat de tenismenul Benoit Paire a ieşit negativ, a anunţat, miercuri, sportivul francez clasat pe locul 22 mondial, potrivit news.ro.

Aflat la New York, Paire a fost testat pozitiv sâmbătă şi exclus din cadrul US Open, conform protocolului sanitar al competiţiei.

"Ca să vă spun adevărul, am fost testat negativ. Am avut un test negativ acum două zile (n.r. - luni). Voi face din nou analizele, dar ultimul a fost negativ. Mă simt foarte bine, nu am simptome. Nu am avut niciodată nimic. Am ajuns (n.r. - la New York), m-am plasat în izolare în ca toţi ceilalţi, am rămas în , nu m-am mişcat. Ce s-a întâmplat? Nu ştiu", a spus jucătorul, într- transmisie live pe Instagram.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

După ce Paire a ieşit pozitiv la testul de sâmbătă, alţi jucători care au fost în contact cu ei au fost supuşi unei supravegheri sporite, inclusiv compatrioţii săi Kristina Mladenovic, Richard Gasquet, Gregoire Barrere, Edouard Roger-Vasselin şi Adrian Mannarino.

Jucătorul francez a ajuns în oraşul american la 18 august, pentru a disputa turneul Western&Southern Open, mutat în acest an de la Cincinnati la New York, din cauza pandemiei de coronavirus. De atunci, Paire a fost testat de mai multe ori, dar rezultatele au fost negative, până sâmbătă.

Paire va putea părăsi SUA marţi şi va merge la Roma, pentru a se pregăti în vederea Internaţionalelor Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.