Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al Hilal s-a calificat în premieră în finala Cupei Mondiale a Cluburilor

wikipedia.org
al hilal

Echipa saudită Al Hilal Riad s-a calificat în premieră în finala Cupei Mondiale a Cluburilor de fotbal, găzduită de Maroc, după ce a învins surprinzător formaţia braziliană Flamengo Rio de Janeiro cu scorul de 3-2 (2-1), marţi seara, la Tanger, informează Agerpres.

Meciul a fost arbitrat de românul Istvan Kovacs, care a acordat două penalty-uri campioanei Asiei, ambele transformate de Salem Al Dawsari (4, 45+9), eliminându-l pe Gerson (45+8) de la sud-americani.

Pentru Al Hilal a mai înscris argentinianul Luciano Vietto (70), în timp ce golurile campioanei Americii de Sud au fost reuşite de Pedro (20, 90+1).

Arbitri asistenţi au fost Vasile Florin Marinescu şi Mihai Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial a fost delegat algerianul Mustapha Ghorbal.

Câştigătoarea competiţiei Copa Libertadores a intrat direct în semifinale, în timp ce Al Hilal a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se impune în meciul de sâmbătă cu campioana Africii, Wydad Casablanca (5-3).

Flamengo a devenit astfel a şasea deţinătoare a trofeului Copa Libertadores care nu reuşeşte calificarea în finala Cupei Mondiale a Cluburilor.

În finala, programată pe 11 februarie, Al Hilal o va întâlni pe Real Madrid sau pe Al Ahly Cairo, care se vor înfrunta, miercuri, la Rabat, în a doua semifinală.

Înaintea partidei s-a păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurelor din Turcia şi Siria.

În faţa a 42.496 de spectatori au evoluat echipele:

Flamengo: Santos - Mateuzinho, David Luiz, Leo Pereira (Fabricio Bruno, 46), Ayrton Lucas - Thiago Maia (Arturo Vidal, 81), Gerson - Everton Ribeiro (Everton, 68), Gabriel Barbosa, De Arrascaeta (Pulgar, 46) - Pedro.

Al Hilal: Al-Mayouf - Saud Abdulhamid, Jang, Al Bulayhi, Khalifah Al Dawsari (Nasser Al Dawsari, 65) - Gustavo Cuellar, Andre Carrillo, Salem Al Dawsari - Marega, Vietto (Jahfali, 87), Ighalo (Michael, 57).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.