Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al patrulea candidat la şefia PSD ar putea fi o femeie

PSD

Se anunţă aglomeraţie la linia de start pentru şefia PSD, deşi Liviu Dragnea nu pare să aibă încă un contracandidat pe măsură. Invitată la Realitatea TV, vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a afirmat că nu e prea târziu să devină preşedintele partidului.

Vezi şi: Se anunță primul contracanditat pentru Dragnea la șefia PSD

Moderatorul emisiunii, Octavian Hoandră, i-a spus Ecaterinei Andronescu: „Sincer, mie mi-ar fi plăcut să fiți dumneavoastră președintele PSD”. Fostul ministru al Educației a reacționat, spunând: „Poate nu e prea târziu!”. Cu toate acestea, liderul PSD nu a făcut un anunț oficial cu privire la intenția de a prelua conducerea partidului.

Vezi şi: EXCLUSIV Omul care îl avertizează pe Liviu Dragnea: Cu mine nu e de glumă

În luna octombrie, Partidul Social Democrat își va alege noul președinte, după ce Victor Ponta a demisionat din fruntea partidului. Alături de Liviu Dragnea, alți doi lideri ai partidului și-au anunțat candidatura la șefia PSD: Daniel Savu, fost ofițer SRI, și senatorul Șerban Nicolae. Congresul PSD va avea loc pe 11 octombrie.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis pe 11 septembrie să aprobe cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, pentru abuz în serviciu, pe numele fostului ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu. Aceasta este cercetată şi în dosarul Microsoft.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.