Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al treilea sezon din serialul 'The Rookie' va începe din 15 martie la AXN

variety.com
The Rookie

Serialul procedural „Recrutul/ The Rookie”, inspirat dintr-o poveste adevărată, cu Nathan Fillion în rol principal, revine la AXN cu sezonul trei, din 15 martie, în fiecare luni seara, de la ora 21.00, informează News.ro.

John Nolan, cel mai bătrân recrut al poliţiei din Los Angeles, s-a folosit de toată experienţa de viaţă, determinarea şi simţul umorului pentru a face faţă colegilor săi cu 20 de ani mai tineri şi pentru a se apropia de visul său de a deveni poliţist în cadrul LAPD.

În noul sezon, finalul perioadei de pregătire se apropie, iar Nolan va avea de înfruntat cele mai mari provocări din cariera sa de ofiţer de până acum. Mai mult, el va trebui să ajungă la un echilibru între alegerile pe care se vede nevoit să le facă în căutarea adevărului şi consecinţele pe care acestea le au, pe plan personal şi profesional.

Citește și: Prințul Harry și Megan Markle AU MINȚIT grosolan în interviul dat lui Oprah Winfrey: Analiza făcută de presa britanică

Acţiunea sezonului trei continuă imediat după evenimentele de la finalui sezonului doi, când Nolan descoperă că mentorul său este un poliţist corupt, care va face orice pentru a-şi salva pielea. Inclusiv să planteze dovezi incriminatorii în casa recrutului şi să cheme poliţia pentru a-l aresta.

Serialul este o co-producţie Entertainment One (eOne) şi ABC Studios, creat de Alexi Hawley („Castle”, „Body of Proof”, „State of Affairs”). Mark Gordon („Grey’s Anatomy”, „Designated Survivor”, „Criminal Minds Beyond Borders”, „Ray Donovan”, „Quantico”), Nathan Fillion, Terence Paul Winter, Michelle Chapman, Bill Norcross şi Jon Steinberg sunt producători executivi.

Din distribuţie mai fac parte Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin, Melissa O’Neil, Mekia Cox şi Eric Winter. Brandon Routh („Legends of tomorrow”) s-a alăturat lor în sezonul trei, în rolul unui veteran LAPD ale cărui viziuni polarizante vor cauza tensiuni în secţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.