Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alain Delon: Iubesc femeia; dragostea e lucrul care mă interesează cel mai mult

Unifrance
alain delon

Actorul Alain Delon a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Cluj, că iubește femeia, iar dragostea este lucrul cel mai important în viață, care îl interesează cel mai mult, relatează agerpres.

"Dragostea e cel mai important lucru din viață, lucrul care mă interesează cel mai mult în viață, e lucrul pe care îl iubesc cel mai mult, dragostea, iubirea, iubesc femeia, femeia e iubirea, încă nu sunt gay. (...) Femeilor le datorez totul, ele m-au făcut să vreau să citesc în ochii femeilor 'ești cel mai bun, cel mai important'", a spus Alain Delon.

El a adăugat că ar vrea să facă un film și cu o femeie regizor. "Aș vrea ca, înainte să plec definitiv, să fac un film cu o femeie regizor, nu mi s-a propus să joc, dar mi-ar plăcea acest lucru", a menționat marele actor francez.

Delon a mărturisit că nu se mai ocupă de cinema, pentru că oamenii din domeniu pe care îi iubea au dispărut.

"Perioada actuală nu are personalități care să mă intereseze. Înainte să plec definitiv, mai am un proiect pentru teatru și unul cinematografic pentru iarna aceasta", a precizat el.

Alain Delon a vorbit și despre începuturile carierei sale, despre un sfat primit de la un regizor: "Mi-a spus fii ceea ce ești, privește cum privești tu, zâmbește cum zâmbești tu, vorbește cum vorbești tu, spune cum spui tu, nu juca, fii tu însuți, trăiește".

El a spus că nu cunoaște foarte bine cinematografia românească, dar a văzut anul trecut filmul "Bacalaureat", care i-a plăcut. 

Delon a adăugat că a fost impresionat de modul în care a fost întâmpinat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, vineri seară, la proiecția filmului său "Afacerea Pigot".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.