Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alarmă falsă: Cântăreaţa Sinead O'Connor a fost localizată de poliţie şi este în siguranţă

Sinead O'Connor

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, care nu s-a întors de la o plimbare cu bicicleta duminică dimineaţă în statul Illinois (nordul SUA), a fost localizată şi nu mai este considerată dată dispărută, a anunţat poliţia luni după-amiază, informează agenţia DPA. "Sinead O'Connor a fost localizată", a declarat poliţia într-un comunicat la Wilmette, Illinois. "Ea este în siguranţă şi nu mai este considerată o persoană dispărută/în pericol", adaugă poliţia, anunţă Agerpres.

 

O'Connor a fost dată dispărută după ce nu s-a întors de la o plimbare cu bicicleta în oraşul Wilmette, o suburbie din nordul Chicago. Nu au existat detalii asupra modului cum a fost ea găsită, notează DPA.

 

Recent, cântăreaţa în vârstă de 49 de ani, cu istoric de depresie şi alte probleme de sănătate mintala, l-a acuzat pe Arsenio Hall, fostă gazdă a unui talkshow în SUA, că îi făcea rost de droguri regretatului muzician Prince, găsit mort în locuinţa sa la 21 aprilie. Hall a dat-o în judecată pe O'Connor pentru calomnie.

 

Prince, care a murit la 57 de ani, a compus cea mai emblematică piesă a cântăreţei, "Nothing Compares 2 U", devenită hit la nivel mondial la începutul anilor 1990.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.