Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Albanezi cu INTERDICŢIE în Schengen, PRINŞI la graniţa României cu Ungaria

ungaria granita

Doi cetăţeni albanezi sunt anchetaţi după ce au fost prinşi în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa româno-ungară, în zona Vărşand, pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen, informează Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, potrivit AGERPRES.


"În cadrul unei acţiuni specifice pentru combaterea migraţiei ilegale desfăşurate în seara zilei de miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand, judeţul Arad au depistat şi reţinut în jurul orei 21.30, doi bărbaţi care se deplasau pe jos, pe câmp, spre Ungaria", a declarat comisarul Radu Sasu, purtător de cuvânt al STPF Arad, citat într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: UPDATE: Poliţişti locali, BĂTUŢI în cadrul SCANDALULUI din Primăria Generală

Potrivit acestuia, cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand pentru cercetări. În cursul verificărilor s-a stabilit că cei doi sunt cetăţeni albanezi, în vârstă de 32, respectiv 41 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria deoarece aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

"Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun", a adăugat purtătorul de cuvânt al STPF Arad.

 

Citeşte şi: Situație CRITICĂ la Penitenciarul de Femei Târgşor: Fără medic generalist, echipamente vechi .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.