Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, rămâne în arest: Judecătorii Tribunalului Olt au despins cererea de eliberare formulată de inculpat

judecator justitie

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, rămâne în arest, potrivit deciziei judecătorilor Tribunalului Olt, care au respins, marți, contestația formulată de Balint împotriva sentinței magistraților Judecătoriei Slatina, potrivit Mediafax.

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, a ajuns, marți, în fața judecătorilor Tribunalului Olt, după ce a depus o contestație la măsura arestului preventiv.

Vezi si: SURSE Cum ar putea să arate Guvernul Ludovic II

Instanța respins contestațía, pe care a considerat-o nefondată și l-a obligat să plătească 100 de lei, cheltuieli de judecată.

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, în data de 28 decembrie, după ce a fost prins de polițiștii din Olt conducând o mașină, pe Drumul Naţional 65, în localitatea Găneasa, având suspendat permisul de conducere. Albert Balint a ieşit pozitiv şi la testul Drug Test făcut de poliţiştii de la rutieră. Acesta a refuzat să i se recolteze probe biologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.