Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE a decis să-i retragă sprijinul politic lui Teodor Meleșcanu: s-a înaintat noua propunere de ministru

captura TV
Teodor Melescanu

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, susține că Teodor Meleșcanu și-a făcut foarte bine treaba la MAE, în timpul alegerilor, dar pentru că există o anumită percepție publică au decis să-i retragă sprijinul politic. Vosganian a spus că în locul lui Meleșcanu va fi propusă Ramona Mănescu.

”Am stabilit cu toții că domnul Meleșcanu și-a făcut datoria la MAE, mai mult decât prin sporirea numărului de secții în diaspora cred că a făcut demersuri serioase pentru a preveni aglomerația în secțiile de votate.

Se pare că a existat interesul ca în anumite secții din diaspora să fie generată aglomerare, dar au existat și oameni care au avut interesul să creeze impresia că au fost probleme la aceste alegeri.

Dăm în continuare credit domnului Teodor Meleșcanu. Cu toate acestea, nu putem să negăm un anumit tip de percepție publică și pentru a putea avea în viitor o bună comunicare cu opinia publică am decis să retragem sprijinul politic pentru domnul Meleșcanu. În același timp am decis să acordăm sprijin pentru această funcție doamnei Ramona Mănescu. Socotim această candidatură demnă de acceptat. Sperăm ca această candidatură să fie validată de către domnul președinte în cel mai scurt timp, adică în interiorul termenului prevăzut de Codul Administrativ, anume termenul de 10 zile.”, a spus Vosganian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.