Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE a devenit membru al Internaționalei Liberale

alde2

Alianța Liberalilor și Democraților din România (ALDE) a devenit membru al Internaționalei Liberale, în urma unui vot cu o largă majoritate.

ALDE anunță că are acum statutul de membru observator, urmând ca din 2017 să obțină statutul de membru cu drepturi depline.

Liberalii din România au fost reprezentați de către Cristian Dima, vicepreședinte la nivel național și președinte executiv al filialei ALDE Galați, cel care a susținut pledoaria formațiunii în fața Congresului Internaționalei Liberale. În obținerea statutului de membru al Internaționalei Liberale, ALDE a beneficiat de susținerea Preşedintelui de onoare al Internaţionalei Liberale, Hans Van Baalen, și de cea a Președintelui Internaționalei Liberale, Juli Minoves Triquell.

De asemenea, o delegație ALDE, condusă de co-președinții Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin, va participa la sfârșitul lunii noiembrie la Congresul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților din Europa (ALDE Party), care va avea loc la Budapesta și va reuni cei mai importanți lideri liberali europeni. În cadrul Congresului de la Budapesta, ALDE va primi statutul de membru cu drepturi depline al ALDE Party.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.