Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE: Guvernul Cioloș, dictat de companiile cu capital străin

sigla alde

Co-presedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, a declarat ca daca Guvernul Ciolos va fi validat de catre Parlament România intra sub un risc major de 'predare neconditionata în mâinile capitalului strain'.

El a afirmat ca prin nominalizarile de ministri din cabinetul Dacian Ciolos s-au îndeplinit previziunile marelui economist de origine româna Anghel Rugina, care a spus ca România va ajunge sa fie condusa de un guvern al multinationalelor.

'Prin nominalizarile de ministri facute pentru a face parte din Cabinetul condus de Dacian Ciolos s-au îndeplinit exact previziunile marelui economist de origine româna Anghel Rugina, care a spus ca România va ajunge sa fie condusa de un guvern al multinationalelor. Guvernul propus de catre Ciolos este un club exclusivist, în care dicteaza marile companii cu capital strain. Capitalul autohton, sub masca luptei împotriva coruptiei, a fost pur si simplu anihilat, în favoarea capitalului strain, care nu ramâne în România, ci este repatriat', a declarat printr-un comunicat de presa transmis luni, Mircea Purcaru, co-presedinte ALDE Arad.

El a spus ca ALDE nu accepta 'ca niste grupuri de sub 1% din electorat sa instaureze o noua ordine'.

'Abia acum ar fi momentul ca românii sa nu mai iasa în strada manipulati, ci împotriva manipularii. ALDE însa nu cheama oamenii în strada, pentru ca respecta Constitutia României, dar nu accepta ca niste grupuri de sub 1% din electorat sa instaureze o noua ordine. ALDE vrea doar ca democratia reprezentativa sa fie respectata, vrea doar sa avem un stat cu adevarat de drept, în care sa primeze cu adevarat nu interesul, ci dreptul cetateanului. Tragem un semnal de alarma pentru parlamentarii României, care, chiar daca Guvernul Ciolos va fi validat, vor putea înabusi din fasa orice initiativa care ar putea fi împotriva interesului national', a conchis Mircea Purcaru, co-presedinte ALDE Arad.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.