Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE îl TOACĂ pe Klaus Iohannis: Ori ești mincinos, ori ești mincinos!

ALDE
ALDE sigla

Reacție extrem de dură din partea ALDE, după ce președintele Klaus Iohannis a declarat că PSD nu are niciun motiv să demită executivul Orban prin moțiune de cenzură.

"Ori ești mincinos, ori ești mincinos

Este varianta care corespunde declarațiilor președintelui Iohannis de azi. Căci dl Iohannis a mințit cu nonșalanță cu privire la activitatea Guvernului Orban. Înțelegem că e disperat să acopere incompetența ”Guvernului Meu”, dar românii nu pot fi mințiți!

. Klaus Iohannis: „Pentru ce să demiți Guvernul? Pentru că a luat măsurile la timp? (...) Guvernul a venit și a făcut un buget bun, a gestionat situația de criză foarte bine, are un program economic sănătos”.

Citește și: Președintele ÎCCJ, Corina Corbu, a IZBUCNIT: Reprezentanții Statului Român vor să transforme justiția în vinovatul de serviciu

 

Complet greșit! Guvernul Orban a gestionat foarte prost situația cu privire la coronavirus. La începutul pandemiei erau mai preocupați de alegerile anticipate și nu de criza medicală. De aceea, Guvernul Orban nu a luat măsurile potrivite la timp, ci cu întârziere. Au preferat să țină românii în casă în loc să ia măsuri.

. Președintele Iohannis vorbește despre un program economic de revenire foarte amplu. Unde este acest program economic amplu? Poate că domnii Orban și Cîțu i-au prezentat lui un program economic, dar sigur nu l-au prezentat și românilor.

Guvernul Orban se lăuda că prezintă până la 1 iunie planul economic de relansare, însă nici azi, după aproape 3 săptămâni, acest plan nu a fost făcut public. Ca să nu mai vorbim despre aplicarea lui.

. O altă minciună: întrebat despre măștile care trebuie distribuite populației, dl Iohannis a spus că „multe măști au ajuns”.

Măștile promise de Guvernul Orban nu au ajuns nici măcar azi la românii care aveau nevoie de ele! Ba mai mult, Guvernul Orban a anulat licitația cu privire la măștile pentru categoriile defavorizate, ea fiind reluată de scurt timp. Așadar, nici până azi nu au ajuns la români măștile promise pentru cel târziu 1 iunie!

Dar asta se întâmplă atunci când nu ai argumente. Vii cu tot felul de minciuni, poate, poate, schimbi percepția publică.

În acest moment, singura atitudine responsabilă, în interesul românilor, este ca acest Guvern Orban să plece de la Palatul Victoria. Motivele pentru care să plece sunt destule:

1) Performanța Guvernului în gestiunea stării de urgență și a stării de alertă a fost catastrofală.

2) Se apropie momentul majorării pensiilor și alocațiilor și știm deja care sunt intențiile Guvernului și ale Președintelui.

3) Nici până acum Guvernul Orban nu a venit cu un plan de repornire pentru economie.

Lucrurile aceste sunt suficiente pentru a susține moțiunea de cenzură

#Iohannis #minciuni #Guvern #Orban #economie #masti", a scris ALDE pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.