Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE: Mircea Diaconu poate atrage voturi de la PSD la alegerile prezidențiale

ALDE a transmis vineri, dupa aparitia informatiilor ca Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidentiale si sprijinit de ALDE si Pro Romania, rupe circa 20% din electoratul PSD, ca Viorica Dancila, candidatul social-democrat, va suporta consecintele pentru refuzul de a avea un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la prezidentiale.

„Dna Dăncilă culege ceea ce a semănat în ultimele luni la îndemnul consilierilor domniei sale! Viorica Dăncilă a preferat să ignore realitatea politică, a ignorat toate datele sociologice doar pentru a candida. În calitatea sa de președinte al PSD, dna Dăncilă a luat decizia de a sabota ideea de a avea un candidat comun. Acum va suporta consecințele propriei decizii în PSD și în plan politic.

ALDE a îmbrățișat ideea unui candidat căruia să îi acordăm sprijinul și care să beneficieze de o susținere cât mai largă. Un asemenea candidat are toate șansele să se opună actualului președinte. ALDE a înțeles că în aceste alegeri este nevoie de un candidat altfel, un candidat care să fie al tuturor românilor, care să semene cu românii. Acesta e Mircea Diaconu.

La ora actuală, Mircea Diaconu are șanse foarte mari să ajungă în turul 2, în detrimentul candidatului PSD.

Ambiția dnei Dăncilă și dorința de a rămâne la putere a unora dintre apropiații domniei sale sunt cauze ale situației în care se găsește azi PSD.

Da, Mircea Diaconu poate atrage voturi de la PSD pentru că este un candidat al tuturor românilor, un candidat care nu reprezintă doar o anumită categorie a românilor.

Orice fel de sprijin, fiecare vot dat pentru Mircea Diaconu va conta pentru ca acesta să devină președintele de care românii au nevoie!”, a transmis ALDE pe Facebook.

Vezi si: SURSE Regrupări pentru răsturnarea Guvernului: calculele PSD din Parlament .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.