Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE nu se vrea pe aceeași listă cu PSD. Lider al Alianței - După toate probabilitățile, participăm singuri la europarlamentare, nu în coaliție cu PSD

stiripesurse
psd alde

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, susține că cel mai probabil partidul va participa pe liste separate, nu impreuna cu PSD, la alegerile europarlamentare.  Situatia este incerta si pentru alegerile prezidențiale.

”După toate probabilitățile, ALDE va participa la alegerile europarlamentare singur, nu împreună cu colegii de coaliție, așa cum s-a tot vehiculat. Nu s-a discutat încă concret, nu s-a stabilit, dar, repet, după toate probabilitățile vom participa separat. Nu vă pot spune dacă la alegerile prezidențiale ALDE va stabili împreună cu PSD-ul să susțină același candidat, vom vedea în viitorul foarte apropiat. Noi ne-am axat foarte mult pe alegerile europarlamentare”, a declarat Lazăr, potrivit Mediafax.

Citeste si SURSE Dezvăluiri INCENDIARE dintr-un dosar al DNA - Un milion de euro pentru intervenția la Emil Boc/ O apropiată a fostului premier, trimisă în judecată

”Sunt zone din țară în care nu am reușit să ne facem atât de bine înțeleși iar notorietea și încrederea o au alte partide, mai ales în Transilvania, dar ne străduim să scoatem și aici un scor mare, vom vedea și ce reprezentanți vom avea”, a mai spus președintele ALDE Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.