Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alec Baldwin, interviu live cu Woody Allen, pe Instagram

hollywoodreporter.com
alec baldwin

Actorul american Alec Baldwin, încă implicat în cazul accidentului mortal de la filmările pentru westernul "Rust", va avea un dialog live cu cineastul Woody Allen pe contul de Instagram, conform news.ro.

Alec Baldwin a anunţat evenimentul într-un scurt video postat pe contul de Instagram. El le-a scris spectatorilor interesaţi că le dă întâlnire marţi, de la ora 10.30.

"Marţi. 28. Voi face un live pe Instagram cu ... Woody Allen. Te iubesc, Woody", a spus actorul în mesajul video.

În 2021, Woody Allen a fost subiectul unui documentar HBO regizat de Kirby Dick şi Amy Ziering, numit "Allen vs Farrow", în care fiica adoptivă a regizorului, Dylan Farrow, îl acuza că a abuzat-o sexual.

În faţa acestor dezvăluiri, Alec Baldwin a anticipat orice reacţii la acest subiect care ar putea apărea în timpul vieţii sale. El precizează în subtitrarea videoclipului său că nu va „ţine cont de părerea” spectatorilor şi de „mesajele moralizatoare” ale acestora în timpul acestei discuţii.

"Am propriile mele convingeri şi nu-mi pasă absolut de speculaţiile altora. Dacă crezi că ar trebui să se desfăşoare un proces în urma acestui documentar HBO, asta e problema ta", conchide el.

Alec Baldwin a lucrat cu Woody Allen la mai multe filme, inclusiv "Alice" (1990), "To Rome With Love" (2012) şi "Blue Jasmine" (2013).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.