Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alege în mod corect electrocasnicele din bucătăria ta

Wikimedia Commons
frigider negru bucatarie

Aparatele electrocasnice sunt indispensabile în viața de zi cu zi, ne ușurează munca în bucătărie, ne ajută să gătim preparate delicioase și sănătoase. Pe piață există o gamă variată de aparate electrocasnice, electrocasnice mari sau electrocasnice mici. Cum putem să le alegem pe cele mai adaptate nevoilor noastre, care să răspundă cel mai bine așteptărilor noastre?

Echipamentele electrocasnice esențiale

Cu siguranță ai pățit și tu acest lucru: ai mers într-un magazine de electrocasnice și te-ai simțit pierdut din cauza ofertei variate. O bucătărie echipată înseamnă o bucătărie dotată cu aparate esențiale precum plite, un frigider sau cuptoare. Din bucătărie nu vor lipsi cuptorul, mașina de spălat vase și hota. Prăjitorul de pâine, aparatul de cafea, mixerul și diferite alte tipuri de roboți de bucătărie sunt în egală măsură necesare pentru a prepara diferitele tipuri de mâncare preferate. În magazine se găsesc diferite game de produse, cu design modern sau clasic, modele diferite care îți permit să le acorzi în mod armonios cu stilul încăperii.

O chestie de estetică

Numeroase sunt persoanele care aleg frigidere din inox sau frigidere de culoare neagră datorită faptului că au un look modern. Este adevărat că performanțele și funcționalitățile unui aparat electrocasnic reprezintă criterii esențiale în cadrul unei selecții. Cu toate acestea, este important să le alegi în funcție de amenajarea bucătăriei tale și în funcție de stilul pe care vrei să îl abordezi în această încăpere esențială din casă. Există aparate electrocasnice încorporabile pe care le poți ascunde în mobila de bucătărie. Sfatul nostru este să apelezi pentru aparate electrocasnice astfel încât să nu încarci inutil spațiul, să adopți un stil minimalist.

O alegere în funcție de stilul de viață

Dacă ar fi să menționăm un alt aspect important atunci când alegi echipamentele electrocasnice, acela ar fi stilul de viață și nevoile fiecăruia. În ceea ce privește dimensiunea, alegerea electrocasnicelor se va face în funcție de numărul de persane care locuiesc sub același acoperiș. Un alt aspect important este frecvența cu care este utilată bucătăria, dacă se gătește zilnic. Echipamentele trebuie să răspundă nevoilor zilnice.

Dincolo de funcționalitatea elementelor, un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare este designul. Asta deoarece trăim într-o lume în care se pune din ce în ce mai tare accentul pe frumos și pe estetic. După ce stabilești bugetul pe care vrei să îl investești într-o bucătărie dar și cerințele funcționale, poți restrânge alegerile și să selectezi stilul și finisajele care să completeze designul bucătăriei tale. Vei vedea că la momentul actual ofertele sunt din ce în e mai variate, culorile din ce în ce mai surprinzătoare. Cea mai populară opțiune la momentul actual este oțelul inoxidabil deoarece este durabil, elegant și se poate mula pe mai multe stiluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.