Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri cu scandal la PSD Călărași

Agerpres
PSD

Desi are presedinte interimar inca de acum doi ani, filiala Calarasi se grabeste sa faca alegeri chiar maine! Graba actualului presedinte Ciprian Pandea este considerata nejustificata de catre o parte a pesedistilor calaraseni, printre ei, deputatul Sorin Vrajitoru.

“Sunt nemultumit de incalcarea statutului si acest lucru poate fi atacat in instanta pentru ca statutul este asimilat actelor administrative. Sambata am fost informati (nu consultati) ca se doreste, de catre conducerea partidului ca peste 6 zile sa aiba loc alegeri pentru functia de presedinte a PSD Calarasi si biroul de conducere. Nu s-a tinut cont de faptul ca delegatii prezenti la conferinta ordinara sa fie alesi in mod democratic, prin vot, de catre organizatiile de baza, ci au fost pur si simplu nominalizati dupa bunul plac” - spune Sorin Vrajitoru, deputat PSD de Calarasi.

Dincolo de incalcarea statutului, sa nu uitam ca presedintele PSD Calarasi va fi maine in Cex si foarte probabil, ii va da girul celui care il va ajuta sa fie ales in functie.

Ciprian Pandea (considerat de o parte a PSD omul lui Dragnea) şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte şi foarte probabil nu va avea contracandidaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.