Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri - Filiala PSD Vrancea a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

PSD

Organizaţia PSD Vrancea a depus, joi, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, pe primele locuri regăsindu-se Nicuşor Halici, pentru Camera Deputaţilor, şi Angel Tâlvăr, la Senat, notează Agerpres.

"Ne-am propus să câştigăm şi să demonstrăm românilor şi vrâncenilor, fără doar şi poate, ipocrizia, manipularea şi minciunile peneliste şi să le arătăm ceea ce văd până la urmă în viaţa de zi cu zi, cum guvernările PSD au dus România pe primele locuri la creşterea economică, la scăderea datoriei publice, la scăderea taxelor şi impozitelor şi echipa de politruci ai PNL ne-au dus pe primul loc la inflaţie, la creşterea de preţuri şi mai ales la împrumuturi, care au depăşit de trei ori nivelul de la momentul guvernării PSD. Împrumuturi care nu se regăsesc nici în infrastructură, nici în alocaţii, nici în pensii. Unde s-or găsi? Eu sunt convins că o să descoperim, cum am descoperit şi la PDL (....) dar vă spun de pe acum că acestea sunt în contul firmelor clientelare PNL. Acolo sunt banii românilor, din păcate", a declarat deputatul Nicuşor Halici după depunerea listelor de candidaturi.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Nicuşor Halici a susţinut că PSD nu este de acord cu desfăşurarea şi calendarul alegerilor parlamentare şi că guvernul PNL "a ratat tot ceea ce se putea rata în materie de pandemie".

"Dacă acum cinci-şase luni, cu 20, 30, 50 de cazuri aveam stare de urgenţă, astăzi, cu patru sau cinci mii de cazuri avem doar starea de alertă. De fapt, suntem tot în stare de urgenţă de facto. pentru că restricţiile de pe starea de alertă sunt cele de pe starea de alertă. (...) Guvernarea PNL a ratat tot ceea ce se putea rata în materie de gestionare a pandemiei. Un eşec din păcate care se va resimţi în cursul iernii, mai ales în ceea ce priveşte rezultatele din agricultură", a spus Halici.

Lista candidaţilor la Camera Deputaţilor este completată de consilierul judeţean Elena Stoica, om de afaceri, Laurenţiu Daniel Marin - inginer, Carnariu Vasile - inginer, George Claudiu Nica - economist, Doru Geany Bălan - jurist şi profesorul Aurel Şelaru.

La Senat, deputatul Angel Tâlvăr este urmat de senatorul Cristian Sorin Dumitrescu, profesorul Lauriana Ailincuţei şi Bogdan Emilian Matişan, director economic al Companiei de Utilităţi Publice Focşani.

Deşi marţi Consiliul Politic Judeţean al PSD Vrancea a trimis la Bucureşti o listă de candidaturi în care Marian Oprişan se afla pe primul loc la Senat, lista a fost invalidată de Consiliul Politic Naţional al PSD, Marcel Ciolacu declarând că el consideră că nu este oportun ca Marian Oprişan să candideze pentru Senat.

Miercuri seara, Marian Oprişan a anunţat că se retrage din cursa pentru Senat, locul său fiind luat de deputatul Angel Tâlvăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.